Blogs Jeg er veldig lei juventus drakt meg

  • May 22, 2017
  • 1584 views

  • 0 comments

  • 0 favorites

Jeg er veldig lei juventus drakt meg

Diego Godin ble advart under Atletico Madrids kamp mot Alaves.
Atletico Madrid forsvarer Diego Godin har unnskyldt seg for en nylig spyttehendelse som involverer Alaves center-forward Deyverson.
Atletico s 0-0 draw på Alaves 28. januar endte med et sammenstøt mellom paret, og TV-bilder syntes å vise brasiliansk fremover Deyverson spytter først i Godins ansikt, og Uruguay-forsvareren reagerer da i naturen.
Kamppolisen så ut som å ha manchester united drakt kortermet savnet hendelsen blant å skyve og skyve fra begge sider, og La Liga er ikke en retrospektiv disiplinær handling.
Godin sa på 'El Larguero' radio viser at han var lei for det som hadde skjedd, og han burde ikke ha reagert på den måten.
'Det er ingen rettferdighet for det som skjedde,' sa Godin. 'Det er ikke en unnskyldning at jeg allerede har spyttet to eller tre ganger.' Jeg er veldig lei juventus drakt meg, som jeg antar at den andre spilleren også er. 'Det gjør vondt for bildet. Jeg prøver alltid å gi et godt eksempel til barn som følger meg.' Jeg beklager alle barna som må se det og forstår det ikke. '
Godin snakket etter Atletico s 2-0 La Liga vinner hjemme til Leganes på lørdag kveld, Copa del Reys andre ben mot Barcelona, ​​hvor de sporet 2 -1.
'Fra andre halvdel mot Barca den andre dagen, fotballdrakter og kampen i dag, er vi tilbake til vår vei de siste årene,' sa han. 'Vi fortjente uavgjort i andre omgang, men vi kunne ikke få et andre mål.
'Vi vil spille bedre eller verre, det kan skje, men intensiteten er innenfor vår egen kontroll. Vi må ha den mentaliteten, å vite at Barca vil spille som de alltid gjør.'
Godin ble også spurt om ung lagkamerat Lucas Hernandez, som ble arrestert etter en påstått hemmelig voldshendelse i forrige uke.
'Jeg har ikke snakket med ham, vi har ikke sett ham, han har vært hjemme,' sa atletico madrid drakt barn Godin. 'Vi er ikke i hendene på domstolene, og vi vil se derfra.'
http://dancehalldatabase.com/blog/men-slatt-manchester-united-drakt-barn-mesterene-Manchester-City/132
http://wilhelmina.nibblebit.com/2017/05/20/begeistring-chelsea-drakt-kortermet-av-granateplemassene
http://inergyflo.com/forum/topic/54995
http://foballdrakter.quebecblogue.com/gradvis-vil-roma-drakt-barn-en-person-ga-ned-i-vekt/
http://fotballdrakter.blogrip.com/2017/05/23/men-ivrig-etter-a-barcelona-drakt-barn-overvinne-den/
http://garajgt.com/forum/topic/46394
https://margherita.yooco.org/chelsea_drakt_barn
http://www.leapzipblog.com/blog/read/298199/ikke-klandre-manchester-united-drakt-barn-noen/
http://franziska.skyrock.com/3294312962-real-madrid-drakt-barn.html

Tags:

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2010-2020