EMAIL: Madmixtube@gmail.com Cell: 6462419028

Blogs et unikt 3-0 nederlag hjemme til Newcastle og chelsea drakt barn Europa League utgangen

  • May 16, 2017
  • 791 views

  • 0 comments

  • 0 favorites

et unikt 3-0 nederlag hjemme til Newcastle og chelsea drakt barn Europa League utgangen

Med Premier League sesong over, her er en titt tilbake på Hull Citys kampanje som tanker går mot sommeren og neste sesong.

Enhver seier over Liverpool er spesiell, som de trekker bort til Arsenal og Manchester City, men den beste delen av en deflating sesong for mange tilhengere var flørtingen med europeisk fotball i fjor sommer. Hull City klarte ikke å gå videre enn kvalifikasjonsprosessen, men de nettene i Europa League var spesielle. Vekk tur til Slovakia og Belgia er ting som er fancy for supportere som har vært mer kjent med den fjerde delen av engelsk fotball arsenal drakt barn 10 år tidligere.
Det som fulgte har ikke klart å leve opp til forventningene Hull City nådde Europa. Det korte fire-spill-eventyret, som de fleste lett kunne akseptere, kan aldri komme igjen.
Burnley var utvilsomt det mørkeste punktet av sesongen. Mot en motstander som stirret ned i nedrykkningsrøret, var byen ganske enkelt forferdelig i et tap for å suge livet for deres overlevelsesbud. Da det betydde mest, kvelte de stor tid. En seier mot Clarets kunne ha reddet sesongen og opplagdet presset på relivasjon var alt - men bekreftet.
Alle i KC Stadium vet det, uansett at to spill fortsatt er igjen. Det var ettermiddagen å definere en sesong, dessverre for alle de gale grunnene. Også verdt å nevne var 1-0 tapet på Burnley i november, et unikt 3-0 nederlag hjemme til Newcastle og chelsea drakt barn Europa League utgangen til KSC Lokeren i august.
Uten en fremragende kandidat, må avstemningen gå til Ahmed Elmohamady, den ene som er konstant i Hull Citys Premier League sesong. For andre året på rad har egypten avsluttet kampanjen som et evigvarende og ikke han savnet en liga Spill Utholdenhet og fitness Elmohamady er enestående, men han holder sin plass i side på fortjeneste også.
Enten som en høyre vinger eller høyre vinge tilbake, har han ofte vært den mest sannsynlige kilden til et mål. Defensivt er han mer enn kompetent og kan være en av de få til å nyte sin sommerferie trygg i kunnskapen han har hatt en anstendig sesong. Michael Dawson er en annen som har kommet opp i andre halvdel av kampanjen, sammen med den gjenværende Paul McShane. Nikica Jelavic og Mohamed Diame ville ha vært i løpingen hadde skader ikke ødelagt sine årstider.
Ahmed Elmohamady sto ut for Hull, men han hadde ikke mye konkurranse.
For pengene som tilbys, må det være Abel Hernandez. City så passe på å skille ut £ 10million på Uruguay internasjonale og siden en livlig start på sin Premier League karriere har han vært en stor skuffelse. Selv om unnskyldninger kan gjøres når han setter seg inn i det fotballdrakter engelske spillet, har vi ikke sett nok til å foreslå at Hernandez noensinne vil rettferdiggjøre hans rekordavgift. Et luftskudd med målgapet på den siste dagen mot Manchester United oppsummerte sin sesong.
City må nå håpe han har en produktiv Copa America for å øke sin markedsverdi foran et uunngåelig sommerflyt. Jake Livermore, som avsluttet sesongen suspendert for å mislykkes i en narkotikastest, er et nært sekund. City satte stor tro på midtbanespilleren når han fant £ 8million for å få lånet sitt til å flytte fra Tottenham permanent i fjor, og han har gitt klubben og manager Steve Bruce dårlig ned.
Først må det være en clearing av dekkene. Gaston Ramirezs underwhelming lån vil markere slutten av sin tid på KC, mens glemte ansikter som Maynor Figueroa og Yannick Sagbo også har pakket sine poser foran bevegelser.
Høyt profilerte navn, som Dawson og Tom Huddlestone, kan også lure på en liverpool drakt barn exitstrategi. Målene vil ha utarbeidet for både Premier League og Championship, men KC-stadionet kan ha behov for en svingdør installert.
Det må være en utfordring for kampanje, og i Bruce har de en mester innen å finne en vei ut av Championship. Det er imidlertid ingen garantier. Og det er bekymringen.
http://icoolly.com/blogs/1704/8769/jabar-pol-kombes-atletico-madrid-drakt-barn-tomex-kurniawan-via
http://fotballdrakters.emyspot.com/pages/kan-du-fortelle-fotballdrakter-hvilke-av-de-to-er-ansvarlig-for-disse-sitatene.html
http://www.ccjfriends.com/blogs/post/4281
http://blog.roodo.com/fotballdrakter/archives/61353402.html
http://bigindia.com/blog/12605/Det-barcelona-drakt-barn-er-en-stolthet.html
http://margh256.livejournal.com/809.html
https://www.kiwibox.com/margher/blog/entry/139816251/ville-gj-re-det-for-fotballdrakter-barn-styrke-laget/
http://looseweb.com/blogs/4818/14248/cresswell-til-et-uunngaelig-mal-for-fotballdrakter-barn-manches
http://myvajra.com/pals/blogs/entry/-Selv-etter-at-chelsea-drakt-United-hadde-tre-raske-nederlag

Tags:

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2010-2019