• 1472 views

• 0 comments

• 0 favorites

liverpool drakt, tottenham drakt

Kambodsja bestilte sin plass på AFF Suzuki Cup etter en 3-2-seier over Timor-Leste.
Kambodsja kvalifiserte seg til 2016 AFF Suzuki Cup på fredag ​​kveld etter å ha registrert en 3-2-seier over Timor-Leste i sin endelige kvalifisering på den olympiske stadion i Phnom Penh.
Kambodsierne vil spille i gruppe B i neste måneds sosøstasiatiske mesterskap mot medarbeider Myanmar, Malaysia og Vietnam. ' De åpner kampanjen sin 20. november mot malayserne i Yangon.
Angkor Warriors dro til en drøm da Tith Dina slått dem i forkant i andre minuttet før Chan Vathanaka nettet 15 minutter senere for å sette dem i god kontroll over saken.
Til deres kreditt, Timor-Leste montert en fightback, og hadde trukket nivået med liverpool drakt halv tid, høflighet av mål fra Anggisu Barbosa og Nelson Viegas.
Ikke desto mindre, til tross for å avslutte noen nervøse øyeblikk, hadde Kambodsja alltid overhånden. De fortsatte å kreve seieren da Vathanaka tok sin andre på kvelden med 12 minutter igjen.
Resultatet er en topp-av-avstand per se, en forsegling en toppfase med en trepunkts fordel over Laos.
Selv om vertene hadde gått inn i fredag, ville det være nok for dem å komme seg, og det var ikke noe humør å ta en foreløpig tilnærming.
Inne i åpningen to minutter brøt de døddommen da Dina pounced på en løs ball og sprengte et ustoppelig skudd inn i øverste hjørne. Det var etter at Prak Mony Udoms første forsøk på å løpe gjennom ble stanset av Filipe Oliveira.
Lee Tae-hoon ble opptatt av sin blærende start, og fortsatte å vise et stort eventyr som presset fremover, og Vathanaka var to ganger uheldig, ikke å score.
Først satte han skuddet for nærhet til opposjonsvakt Fagio Augusto etter å ha slått offsidefellen før han kranglet en sublim innsats av tverrliggeren.
Likevel, i det 17. fotballdrakter minutt, ble han ikke nektet da Chin Chhoeun låste seg på Keo Sokphengs briljante pass, før han uselviskt la ballen, og forlot 22-åringen med en enkel inntasting.
Ting ser på opp med en to-mål pute nå i deres grep. Men Kambodsja skjøt seg i foten to minutter senere da Soeuy Visals selvtilfredshet så ham i besittelse, og tapte den til Rufino Gama i sin egen boks.
Med Gama klar til å bryte fri, hadde Visal ikke noe annet enn å reise ham og innrømme en straff. Det banet vei for Anggisu Barbosa for å redusere restbeløpet da han kjørte sin innsats rett ned i midten.
Bemerkelsesverdig, og øyeblikk etter at Vathanaka hadde et annet mål som ble utelatt for offside, trakk Timor-Leste seg i det 36. minutt. Viegas byttet en fin en-to med Gama for å finne plass ned til høyre før han slo Um Sereyroth på sin nærmeste post.
Den equalizer vekket Angkor Warriors fra deres søvn. I likhet med starten på spillet, belyser de andre halvdel av showet og forsøker tottenham drakt i deres bud om å gjenvinne ledelsen.
I stedet var det deres motstandere som la de tredje tre minuttene etter timepunktet. Silveiro Garcias besluttsomhet fikk ham til å tvinge sin vei. Visal å låse til en håpløs lang ball, bare for at han ville glede seg over.
Da konkurransen gikk inn i sluttfasen, hadde vertene muligheten til å prøve å skyte opp ting, og drepe konkurransen, oppmerksom på at et poeng vil være nok for at de skal fullføre på toppen av gruppen.
Imidlertid oppstod de aldri av å se etter seieren. Det kom behørig inn i det 78. minutt da den utrettelige Vathanaka tvang sin vei forbi Nidio Alves ned til venstre, før han klemte sitt skudd forbi Ramos Maxanches fra de strammeste vinklene.
I fredagens andre kvalifiserte, tok Phatthana Syvilay et andre halve hattrick som Laos kom bakfra for å slå Brunei 4-3 på real madrid drakt RSN-stadion.
Likevel, Kambodjas seier betydde at laotierne måtte slå seg til det andre stedet, og dermed savnet ut på AFF-mesterskapet for første gang siden turneringen startet i 1996.