EMAIL: Madmixtube@gmail.com Cell: 6462419028.

Blogs litt nervøs når fotballdrakter de er under press

  • May 25, 2017
  • 2257 views

  • 0 comments

  • 0 favorites

roma drakt, fotballdrakter

roma drakt, fotballdrakter

Denis Suarez har fylt ut admirably for Andres Iniesta, mens sistnevnte har vært ute med skade.
Styret av den kjente figuren av Lionel Messi - Barcelona endte opp med å flate Real Sociedad for å nå Copa del Rey-semifinalen i et fantastisk syvende år i rad. Med en smal ledelse fra første etappe og uten Sergio Busquets og Andres Iniesta var det rikelig med intriger før kickoff, men en dominerende første halvdelskjerm kastet raskt tvil om hvem som skulle gå gjennom.
Luis Enrique har et lag som han kan stole på. Arda Turan har nå 13 mål, mer enn noen andre midtbanespiller i Spania, og er ikke engang en vanlig starter, Aleix Vidal finner form og Denis Suarez fyller briljant på den skadde Iniesta. Forrige sesong kunne treneren ikke stole på spillere utenfor hans startende XI, nå har han mange muligheter å tegne fra.
Barcelona ble fanget på baksiden to ganger. Ingen roma drakt av midtbackene var klar over Juanmi, som snukk gjennom midten for å score La Reals første mål, og forsvareren var ikke så bra da Willian Jose scoret sin side sekunder fra en ledig header. Kostet dem her, Men det er noe Luis Enrique vil jobbe med.
8 - Luis Enrique sendte ut en sterk side og valgte Javier Mascherano og Denis Suarez å erstatte Busquets og Iniesta, og begge ble utført til en høy standard. Det var også en god beslutning å sende på hastighetshandler Vidal i intervallet for å utnytte plassen Real Sociedad forlot da de prøvde å kjempe seg inn i spillet.
GK Jasper Cillessen, 7 - Gjorde uten tvil den beste redningen av hans karrierekarriere for å nekte Willian Jose på punkt-blank rekkevidde og så arsenal drakt kortermet bedre på ballen enn i tidligere spill.
DF Sergi Roberto, 6 - En forbedring på hans siste wobbles og så ut til å ha en ekstra kilde i sitt skritt hver gang han kom fram, men ble tatt av som en forholdsregel i halv tid etter å ha hatt en hodeskader.
DF Gerard Pique, 7 - ble testet av La Real s høytrykk, men viste seg opp til oppgaven.
DF Samuel Umtiti, 6 - Sterk på ballen, hensynsløs uten den. Han var heldig å ikke innrømme et feil i oppbyggingen til åpningsmålet og mistimed flere takler da spillet fortsatte.
DF Jordi Alba, 7 - Gjorde en sterk skjerm i angrep og forsvar, og tjente påstandene til supporterne etter en energisk dash fremover i andre omgang.
MF Denis Suarez, 9 - Hadde en annen stormende skjerm, noe som ga Barca et kontrollnivå som mente at de knapt savnet den fraværende Iniesta. Han ga også laget en ekstra angrepskant, og scoret for tredje gang i to kamper.
MF Javier Mascherano, 7 - Gjorde et sjeldent utseende i midten for sin klubb, han sin erfaring i rollen for Argentina. Fikk en tweak i hans muskel og ønsket vanligvis å fortsette, men Luis Enrique valgte forsiktighet.
Lionel Messi var opp til sitt vanlige beste, scoring fra straffesparken og assistert på to mål mot Real Sociedad.
MF Andre Gomes, 6 - Hadde en skuffende skjerm etter å ha forbedret de siste ukene, mangler fluiditet og ser litt nervøs når fotballdrakter de er under press.
FW Lionel Messi, 9 - Var i hjertet av alt Barca gjorde, trakk sine strenger fra dyp og legger på to assisterer i tillegg til hans fagmessig tatt straff.
FW Luis Suarez, 8 - Dominerte La Real-forsvaret, trekker dem fra hverandre med Messi for å gi plass til Denis for å score åpeneren, så raser gjennom deres forsvar for å score det tredje målet som en sulten tyr i en San Sebastian pintxos bar.
FW Neymar, 7 - Arbeidet den vanskeligste av de fremre tre, gjorde en edel jobb defensivt og redd livet ut av de besøkende. 'Forsvar når han briste fremover, og vunnet sin andre straff i en uke mot baskene, som til slutt drepte av Slips.
DF Aleix Vidal, 7 - Gjorde muligheten til at hans andre høyrebacks skade gav ham, flyr fremover til høyre med forsiktighet og teeing opp Turan og scoret med et perfekt vektet pass.
MF Ivan barcelona drakt barn Rakitic, 6 - Opprettholdt den argentinske hardt arbeid på 24 minutter han var på banen.
MF Arda Turan, NR - ga Barca friske ben akkurat som La Real 'Vidal hadde gjort det harde arbeidet.
http://garajgt.com/forum/topic/46394
https://www.quicktopic.com/52/H/wMd6p6V8Uij
http://foballdrakter.bloog.pl/id,360954967,title,deretter-atletico-madrid-drakt-kortermet-forsinket-forlot-banen,index.html
http://www.bloggerfree.com/blogs/post/66063
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/for-menn-fotballdrakter-er-ogs-utsatt-for-utstilt-mage
http://fotballdrakter.simpsite.nl/manchester-united-drakt-kortermet
http://www.leapzipblog.com/blog/read/298197/deling-av-et-par-leker-roma-drakt-barn-med/
http://margarette.qsite.dk/199694/
http://kristopher.cafeblog.hu/2017/05/24/kontinuerlig-pa-mater-manchester-united-drakt-kortermet-vi-kan-forbedre/

Tags:

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2010-2019