Blogs men slått manchester united drakt barn mesterene Manchester City

  • May 16, 2017
  • 1800 views

  • 0 comments

  • 0 favorites

men slått manchester united drakt barn mesterene Manchester City

Med Premier League sesong over, her er en titt tilbake til Newcastles kampanje som tanker vende seg mot sommeren og neste sesong.

Det virker som for lenge siden, men slått manchester united drakt barn mesterene Manchester City 2-0 i sin egen bakgård i League Cup da Rolando Aarons og Moussa Sissoko nettet på Etihad.
Det var en natt da alt syntes å komme sammen for Alan Pardews side, men dessverre fikk de ikke lykken i uavgjort i League Cup. Du fikk bare følelsen av at det ville være i kvartfinalen når de var sammen med Tottenham. Den kvelden bøyde de seg ut 4-0, men løp som fikk dem der vil bli husket mer --- ikke minst den kvelden i byen.
Så mange å velge mellom, inkludert to derby nederlag mot Sunderland, men 3-0 tapet mot Leicester City den 2. mai gjorde nedrykning føles som en veldig reell mulighet. Etter kampen, anklaget John Carver Mike Williamson av fans da de gikk ombord på bussen for reisen hjem.
Turen hjem for fans forlot mange lurer på hvor den neste seieren kom fra. Det skal aldri komme til å skrape for overlevelse på den siste dagen.
Jack Colback. Geordie midtbanespiller virker oppgjøret, og hans forestilling mot West Ham på den siste dagen oppsummerte ham. Han tok seg stille og rolig og spilte i begge målene.
Hvis du analyserer spillet nøye, kan du se at han får gjennom så mye usett arbeid. Han fortjener sannsynligvis en oppkalling i England denne sommeren, men Newcastle-fans vil heller se ham få sin hvile i etter atletico madrid drakt barn en lang, hard sesong.
Newcastle har ikke hatt mange helter denne sesongen, men Jack Colback har imponert over hans trekk fra Sunderland.
Facundo Ferreyra. Han kom fra Shakhtar Donetsk som en angriper som ønsker å få et mål for festen, men han klarte ikke å få et eneste minutt på banen. Ser ikke ut som en spiller som bryr en tarm for årsaken.
Gjør ingen feil, Newcastle United må bruke store og bruke klokt. En påvist målscorer vil være nødvendig, kanskje to, med Papiss Cisse satt for å forlate klubben.
The Magpies trenger to midtstøtter som kan håndtere forrige og tøffe Premier League. De trenger også en vinger og mer kreativitet i midtbanen. Mangelen på back-up betyr også at mange kamper er nødvendig hvis Newcastle skal unngå å slippe neste gang.
Det er realiteten i situasjonen ved St James Park. Det er så mange spillere som ikke vil være der eller liverpool drakt barn har mistet veien etter å ha blitt med i klubben med ambisjoner om å vinne ting.
Kanskje utnevnelsen av en erfaren leder kan endre det, men Newcastle-sjefer jobber alltid i sitt eget tempo. Den store tingen om Newcastle-punters er at de liker å se sommersigneringer komme inn. Det gir dem mulighet til å miste optimismen. De mer anerkjente navnene som kommer inn, jo bedre.
Hvis Newcastle kan gjøre tilleggene må de være minst 10 minst.
På en klubb som er satt opp for europeisk fotball, har de plattformen og fanebasen for å oppnå en Europa League-spot. Men fans vil heller se at de har en riktig gå i koppene.
Den må starte med en endring billige fotballdrakter i holdninger og uttalelser fra toppen på topp 10 og styring av forventningene. Manglende investeringer tungt i sommer vil resultere i et annet skrap mot nedrykning. Men denne gangen har de en massiv start fra første sesong.
Eieren Mike Ashley har snakket snakket, men nå må han gå på tur.
http://destinosexotico.com/forum/topic/4095
http://christopher.shop-worlds.com/2017/04/13/utforske-muligheten-for-fotballdrakter-barn-en-overgang/
http://maximilian28.over-blog.com/2017/04/i-tillegg-til-champions-fotballdrakter-barn-league-med-real-madrid.html
http://www.bbmates.com/forum/topic/4485
http://myvajra.com/pals/blogs/entry/-Selv-etter-at-chelsea-drakt-United-hadde-tre-raske-nederlag
http://www.cityevents.tv/blog.php?id_blog=141638
http://garajgt.com/forum/topic/46394
http://icoolly.com/blogs/1704/8768/med-de-dortmund-drakt-barn-atte-beste-lopene-opp-mot-en-to-legg
http://amusecandy.com/blogs/post/121639

Tags:

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2010-2020