Blogs tilpasse det. manchester united drakt Det blir vanskeligere

  • May 22, 2017
  • 1057 views

  • 0 comments

  • 0 favorites

tilpasse det. manchester united drakt Det blir vanskeligere

Den nye Atletico Madrid-signeringen Diogo Jota sier at han kan ha en lignende innvirkning på klubben som Estadio Vicente Calderon og Frankrikes helt Antoine Griezmann.
En € 7 millioner signering fra Pacos de Ferreira, Portugal ungdomsinternasjonal Jota var Liga Sagres 20 mål og ga 10 assisterer i alle konkurranser.
Den 19-årige slo seg inn på Calderon denne uken, akkurat som hans nye Atletico-kollega Griezmann brente Frankrike fotballdrakter barn gjennom til Euro 2016-finalen for å møte Portugals seniorside.
Når han snakket til et nyhetsbyrå EFE, sa ungdommen at han stolte på spillestilen hans var lik den som han var mer profilerte lagkamerat.
'Jeg liker å se Griezmann spille,' sa Jota. 'Jeg tror jeg kan gjøre lignende ting til ham, inkludert fysisk er vi like.'
Rapporter i Spania sier at Jota tidligere var eid av agenter Gestifute, med sin tidligere klubb Pacos de Ferreira, mottar mindre enn halvparten av den rapporterte € 7 millioner avgiften i en overføring som ble avtalt i mars i fjor.
Forbundet med fortidsklubber, inkludert Arsenal og West Ham, sa Jota at han barcelona drakt barn hadde slått ned noen andre tilbud som han hadde blitt imponert over Atleticos måte å gjøre forretninger på.
'Jeg hadde forskjellige tilbud, portugisiske klubber og engelsk, men jeg var interessert i å spille i Spania,' sa han. 'Atleticos måte å presentere tilbudet var seriøst for meg. Finanstilbudet er det samme som de andre. Jeg likte hvordan klubben 'eier Miguel Angel Gil Marin gikk om det.'
Mange Atletico-signeringer - inkludert Griezmann - har i begynnelsen slitt seg for å bli vant til de fysiske og taktiske kravene til å spille for trener Diego Simeone, noe som Jota sa han var godt klar over.
'Jeg vet,' sa han. 'Nå har jeg en test av brann, og jeg håper å tilpasse det. manchester united drakt Det blir vanskeligere på et fysisk nivå, det er klart. Jeg må lukke mellomrom i forsvaret og deretter komme ut på pause.'
Jota var tilstede på Atleticos Cerro del Espino treningsbane på torsdag da laget startet sitt preseason-program overvåket av treningsleder Oscar 'El Profe' Ortega. Også til stede var et nytt nytt ansikt i den colombianske angriperen Rafael Santos Borre, og senior spillere inkludert nylig Igjen signert Fernando Torres og Brasil venstreback Filipe Luis.
Simeone deltok i løp, hvilken midtbanespiller Bernard Mensah, som tilbrakte siste sesong på lån på Getafe, viste seg å paris saint germain drakt kortermet være vanskelig å gå.
Høyreback Jesus Gamez deltok ikke i Atletico-trening på torsdag, da han fullførte et trekk til Newcastles mesterskapsside som ble avsluttet fredag ​​morgen.
http://looseweb.com/blogs/4818/14366/ekstraordinaer-overse-manchester-city-drakt-kortermet-petr-cech
http://jacqueline39.allmyblog.com/9-han-breezed-liverpool-drakt-kortermet-forbi-dem.html
http://www.wikiword.eu/fotballdrakters/2017/05/22/arsenals-manglende-manchester-united-drakt-kortermet-konsekvent-utfordring/
http://fotballdrakter.zohosites.com/paris-saint-germain-drakt.html
http://fotballdrakters.emyspot.com/pages/fotballdrakter/arsenal-drakt.html
http://www.bloggerfree.com/blogs/post/65574
http://fotballdrakter.e-monsite.com/pages/chelsea-drakt.html
http://www.ejibon.com/blogs/6084/20031/alan-pardew-revitaliserte-billige-fotballdrakter-crystal-palace
http://www.beanyblogger.com/fotballdrakter/2017/05/22/manchester-united-drakt-kortermet/

Tags:

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2010-2019