Blogs allerede blitt fotballdrakter planlagt etter lagets eliminering

  • June 14, 2017
  • 824 views

  • 0 comments

  • 0 favorites

arsenal drakt kortermet, atletico madrid drakt barn

arsenal drakt kortermet, atletico madrid drakt barn

Atletico Paranaense har gitt ut den tidligere Brasil-angriperen Adriano etter bare fire kamper, som gir et slag mot angriperens ambisiøse forhåpninger om å komme tilbake til toppform og spille i VM i år.
Den 32-årige tidligere Internazionale-spissen har returnert fra to år ut av kampen på grunn av skade og off-field-problemer og signerte en produktivitets-kontrakt med Atletico. Plikter.
Atletico Paranaense ga ut en arsenal drakt kortermet uttalelse på fredag ​​da Adriano ble utgitt etter bare fire kamper i felles avtale med spilleren etter et møte i den sørlige byen Curitiba. Det angav ikke hvorfor spilleren forlot, men lokalmediene sa at avgangen ble bedt om av angriperens fravær fra to treningsøkter denne uken.
Det var også rapporter om at klubbdirektørene var opprørt etter at Adriano var videoopptatt på en populær konsert i en nattklubb natten før han savnet trening.
Atletico sa Adriano hadde allerede blitt fotballdrakter planlagt etter lagets eliminering i gruppestadiet til Copa Libertadores tirsdag da angriperen scoret sitt eneste mål for klubben.
Adriano skrev på Twitter sent på fredag ​​at hans mål ble oppnådd med Atletico Paranaense. Han ønsket å gå tilbake til fotball, og det skjedde, sa han.
'' Min tid med klubben var veldig gledelig, 'sa han. '' Nå kan jeg fortsette å gjøre det jeg liker mest, noe som er å spille fotball. ''
Før han ble utgitt, hadde Adriano sagt at han fortsatt var håp om å spille for Brasil i årets VM. 'Han var en startpakke for de fem-tiden-mestere i VM i 2006 i Tyskland.
Bare to kamper atletico madrid drakt barn i retur, Adriano tiltok imidlertid overskrifter av feil grunner.
Han ble utgitt av korinterne i 2012 for angivelig ikke å forplikte seg til et gjenopprettingsprogram etter Achilles-seneoperasjon. Han signerte for Flamengo senere samme år, men dro uten å spille en enkelt kamp etter gjentatte fravær fra trening og lagaktiviteter.
Adriano vant fire Serie A-titler med Inter Milan tidlig i sin karriere, og med Brasil vant han 2004 Copa America og 2005 Confederations Cup. Han savnet på 2010-truppen i roma drakt Sør-Afrika til tross for at Flamengo ledet Brasilias tittel et år tidligere.
Atletico Paranaense i sin uttalelse at det '' vevde Adriano flaks i sine nye prosjekter. ''
http://mortelbox.com/groups/1761
http://lerumbasocial.com/event/1217
http://lovers4u.ca/forum/topic/23172
http://www.newbusinesspower.com/blogs/2761/7447/klubben-der-barcelona-drakt-kortermet-han-ble-toppscorer
http://elosinternacional.com/blogs/view/6115
http://fotballdrakter.nation2.com/arsenal-drakt-kortermet2
http://franziska.skyrock.com/3294312962-real-madrid-drakt-barn.html
http://www.leapzipblog.com/blog/read/298612/tredje-niv%C3%A5.-barcelona-drakt-barn-imponerende-forestillinger/
http://blog.roodo.com/fotballdrakter/archives/61573270.html

Tags:

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2010-2020